Om oss

peter boman planoflex
Peter Boman
Teknisk försäljning

070-648 00 96
peter@planoflex.se
Rolf Eliasson
Produktionsansvarig
070-697 18 80
rolf@planoflex.se

Vår huvudsakliga inriktning är att vara kvalitetsfokuserade i det att vi vill hjälpa våra kunder att nå tilltänkta eller lite bättre slutresultat på sina produkter.

Flexibelt slipmaterial:
Slipning och putsning är i grunden en skärande/skrapande bearbetning. Det kanske man inte alltid tänker på. Alla vet att det inte går att skära i stål med en morakniv utan man behöver speciella verktyg för att bearbeta stål. På samma sätt är det med flexibla slipmaterial (slipband, bredband, handslippapper, lackslip etc.).
Det finns en stor variation av olika kvaliteter av flexibelt slipmaterial. Vi hjälper våra kunder att hitta den rätta kvaliteten som passar och optimerar just deras speciella behov.

Lim:
Trygghetsfaktorn är helt avgörande vid val av lim. Inte nog med att de limmade delarna sitter ihop och inte plötsligt faller isär, produkten ska även klara en variation av yttre påverkan. Vi kan förklara hur olika lim fungerar och vilka förutsättningar som är viktiga vid limning. Det finns många faktorer som påverkar limresultatet. Dessutom har kunden speciella krav och behov på limmet. Ofta är det bäst att vi på plats tillsammans med kunden tar fram det lim som passar i deras produktion.